hamamelis

Desi Hamamelis nu este o planta prea cunoscuta la noi, ea este folosita in industria cosmeticelor datorita proprietatilor sale impresionante.

Substantele benefice din Hamamelis au efecte antiinflamatoare, antimicrobiene, tonice, astringente si purifiante, facand-o potrivita pentru utilizarea sa in cosmeticele pentru ingrijirea tenului gras. Favorizand microcirculatia, apa de Hamamelis este utila pentru ingrijirea tenurilor cuperozice sau pentru ameliorarea problemelor legate de insuficiente venoase.

Produsele pe baza de hamamelis sunt antioxidante si antiinflamatoare, fiind eficiente ca agenti care lupta impotriva radicalilor liberi.

Arata 1 - 9 din 9 produse
Arata 1 - 9 din 9 produse