Termeni si conditii

 

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora.

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

 

Definitii

Acest site este intretinut si administrat de firma Arkad Data SRL, care va fi denumita in continuare Societate.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului iCosmetice.ro, este denumita Client.

Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul iCosmetice.ro, vor fi denumite in continuare continut.

 

Continut si drepturi de autor

Societatea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor incluse in acest site. Totusi, uneori, acestea pot contine inadvertente punctuale.

Fotografiile si datele tehnice sunt folosite cu acordul furnizorilor.

Motorul folosit pentru dezvoltarea acestui magazin este Open-source licence 3.0 PrestaShop™ modificat si revizuit de programatorii nostri. Puteti vizita PrestaShop la adresa http://www.prestashop.com.

Societatea isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului iCosmetice.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

iCosmetice.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea Societatii si a furnizorilor. Continutul siteului este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 

Inregistrare ca membru

Inregistrandu-va ca membru pe site-ul iCosmetice.ro, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre Dvs. asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul Dvs. si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Societatea poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul Dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele Dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea Dvs.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice semn de activitate neautorizata sub numele Dvs. de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

Securitatea datelor personale

Magazinul online iCosmetice.ro se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor Dvs. conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru “protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date" si "Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice".

Datele nu vor fi transmise catre terte persoane si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele necesare pentru efectuarea comenzilor si transmiterea diverselor oferte ale magazinului online iCosmetice.ro.

 

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului iCosmetice.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul iCosmetice.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor iCosmetice.ro si va duce la cercetarea penala impotriva celor care au incercat acest fapt.

 

Declinarea responsabilitatii

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Nu ne asumam responsabilitatea deplina pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind asemanatoare cu cele puse la dispozitia societatii de catre producatorii sau reprezentantii fiecarei marci. Verificam personal lista de ingrediente a fiecarui produs in parte si concordanta acesteia cu informatiile prezente pe site. Referitor la imagini, acestea sunt afisate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in anumite cazuri.

Limitarea raspunderii in cazul deteriorarii produselor in timpul transportului, atunci cand ambalajul a fost de natura a preveni astfel de incidente: NU RECOMANDAM livrarea prin serviciul de coletarie al Postei Romane deoarece in pofida unei ambalari corespunzatoare, produsele pot ajunge la destinatie deteriorate datorita manipularilor defectuoase. Pentru astfel de evenimente survenite in timpul transportului, nu ne asumam raspunderea. Posta Romana este institutia care trebuie sa ofere despagubiri.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

 

 

iCosmetice.ro este un magazin online de produse cosmetice romanesti administrat de SC ARKAD DATA SRL, firma cu capital integral romanesc:

Adresa: Str. Sibiu 23, sector 6, Bucuresti

Nr. Reg. Com.: J40/2124/2003

CUI: 15208264

Cont: RO08RZBR0000060007492238

Banca: Raiffeisen Bank, Agentia Ghencea

Telefon: 0722 271 380

Email: office@icosmetice.ro