Hera Medical Cosmetice Bio

Produsele Hera Medical Cosmetice BIO sunt fabricate manual in Romania si contin exclusiv ingrediente din plante, cu efecte puternic antioxidante si nutritive. Toate ingredientele provin din Franta si au certificare BIO. Produsele sunt create in mod specific pentru fiecare tip de piele, inclusiv pielea cu probleme diverse (cosuri, iritatii, puncte negre, acnee, rozacee, cuperoza, piele deshidratata, piele matura, ten gras, pori dilatati), sunt simplu de aplicat, se absorb imediat in piele deoarece sunt 100% naturale si iti daruiesc stralucirea pe care o visezi, indiferent...

Produsele Hera Medical Cosmetice BIO sunt fabricate manual in Romania si contin exclusiv ingrediente din plante, cu efecte puternic antioxidante si nutritive. Toate ingredientele provin din Franta si au certificare BIO. Produsele sunt create in mod specific pentru fiecare tip de piele, inclusiv pielea cu probleme diverse (cosuri, iritatii, puncte negre, acnee, rozacee, cuperoza, piele deshidratata, piele matura, ten gras, pori dilatati), sunt simplu de aplicat, se absorb imediat in piele deoarece sunt 100% naturale si iti daruiesc stralucirea pe care o visezi, indiferent de varsta, indiferent daca esti femeie sau barbat.

Produsele Hera Medical Cosmetice BIO contin exclusiv ingrediente din plante cultivate in conditiile agriculturii biologice (organice), cu efecte puternic antioxidante si nutritive, care contribuie la repararea, cresterea si protectia celulara, incetinesc procesul de imbatranire, imbunatatesc elasticitatea si circulatia sangvina, stimuleaza regenerarea celulara, imbunatatesc hidratarea si protectia pielii, inverseaza procesul de distructie oxidativa, elimina toxinele, hidrateaza, hranesc, energizeaza si diminua ridurile, ajuta la eliminarea acneei si altor probleme ale pielii.

Produsele nu contin parfumuri sintetice, coloranţi, fillere, parabeni, substanţe petrochimice, siliconi, sulfaţi, alcool, OMG-uri sau alte substante sintetice. Toate produsele pot fi folosite in siguranta in cursul sarcinii si alaptarii. Produsele nu sunt testate pe animale. Toate ingredientele sunt de origine vegetala. Este folosita apa Kangen. Ambalajele sunt reciclabile.

Citeste mai mult »

Momentan nu avem produse ale acestui producator.